torstai 21. kesäkuuta 2007

Greenpissis




What does your car say about you? Kysyy Greenpeace ja haukkuu maasturikuskia runkkariksi tai kusipääksi (Wanker) ja mulkuksi (Prick).

Kysehän on loppujen lopuksi tarpeista ja niiden toteuttamisesta. Greenpeacet toteuttavat itseään laivoilla, helikoptereilla ja isoilla 200-400 hevosvoimaisilla kumiveneillä ilman katalysaattoreita, tehden näyttäviä iskuja eri kohteissa, samalla polttaen moninkertaisesti bensaa verrattuna citymaasturilla ajavaan perheelliseen. Mikseivät aloita itsestään ja tee niitä kanooteilla, kajakeilla, soutuveneillä, polkuveneillä, purjeveneillä… vai evätkö ne ole kulkuvälineinä yhtä näyttäviä ja mediaseksikkäitä?

What does your car say about you? Keväällä telkkarissa näytettiin SuomiExpress –ohjelmassa näitä Greenpeacen aktivisteja, ajelivat itsekin citymaasturilla, taisi olla Honda CRV. Näin tosin taitavat tehdä lehtitietojen mukaan myös Vihreiden johtavat politiikotkin Merikukka Forsius ja puheenjohtaja Tarja Cronberg.

Greenpeace on epädemokraattinen, omankäden oikeutta suosiva, lainsäädännöstä ja yksityisomaisuudesta piittaamaton poliittinen äärijärjestö, joka on monesti jäänyt kiinni valehtelusta ja tahallisesta asioiden vääristelystä. Nämä viherfasistit toimivat demokratiaamme vastaan käyttäen törkeästi hyväkseen sen suomaa vapautta mielipiteensä ilmaisuun.

Kuulostaa pelottavan tutulta: sama määritelmä sopi hyvin myös 30-luvun natseihin Saksassa :(

Vanha totuus: Maailmassa eniten haittaa aiheuttanut kemikaali on testosteroni. Sen pahin vaikutus ei ole kasvihuoneilmiö vaan fasismin eri muodot…

Ja sitten on vielä nämä ääliöt:

Maanystävät, http://www.junttiauto.com/

Joku on jaksanut vielä heille vastatakin:

http://tiet.fi/junttiautot.htm

Mielenkiintoista näissä kiihkoilijoissa on oman ajattelun ja kokonaisvaltaisen ajattelun täydellinen puuttuminen. Jostain syystä nämä viherfasistit tai ekoterroristit ottavat aina yhden asian silmätikukseen, nyt esimerkiksi nämä citymaasturit.

Uuden autoni voit helposti päätellä alla olevista videoklipeistä, joten olen toki jäävi arvioimaan omaa kusipäisyyttäni, mutta jotain voin kait kysyä. Mikseivät nämä besserwisserit ole alkaneet arvostelemaan autojen ilmastointilaitteitta tai erittäin paljon lisäpainoa aiheuttavia turvavarusteita? Molemmista syistä johtuen nykyautot kuluttavat litran pari polttoainetta satasella enemmän, kuin niiden olisi liikkumiseensa nähden tarpeen.

Toisaalta en muista kenenkään haukkuneen nelivetofarkuilla ajavia vastuuttomiksi. Mikä on citymaasturin ja nelivetofarkun ero? Muutama sentti enemmän maavaraa!!!

Miksi on ihan OK laittaa autoon turvallisuus- tai mukavuusvarusteita lisäämään kulutusta, mutta neliveto korotetulla maavaralla ja käytännöllisellä korilla on pahasta, vaikka lisääkin turvallisuutta ja käytettävyyttä selvästi?

What does your car say about you? Ainakin sen, että minulla on mahdollisuus hankkia keskimääräistä suomalaisautoa turvallisempi, vähemmän saastuttavampi, hauskempi, mukavampi, kateutta herättävämpi ja käytännöllisempi auto :)




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Katso myös:

http://www.thefirstpost.co.uk/index.php?menuID=2&subID=999