maanantai 14. huhtikuuta 2008

Keep on Trying Charlie Brown



Kiitos Sinulle, joka luet tämän. Siis juuri Sinä siinä! Sinun kannustuksesi ansiosta Arvoposti täytti vuoden. Ihmisen iässä ei vuosi ole vielä paljoakaan:


Tässä iässä Lapsi konttaa ja voi seistä hetken ilman tukea. Lapsi kävelee usein yhdestä kädestä tuettuna ja kävely on varmempaa/hallitumpaa kuin aiemmin. Lapsi ottaa ensiaskeleitaan vartalon jännittyessä kokonaisuudessaan. Usein muutaman askelen jälkeen lapsi kaatuu tai tipahtaa pyllylleen. Lapsi tavoittelee kauempana olevaa huonekalua tai esinettä seisten. Hän ojentaa ja antaa lelun. Lapsi vilkuttaa ja taputtaa käsiään yhteen.


Vaikka edellä kerrottu sopii monin osin myös Arvopostin kehitysasteeseen, niin blogimaailmassa vuosi on jo kohtuullisen pitkä aika. Tänä aikana sivuilla on käynyt yli 40.000 kävijää katsomassa 442 blogitekstiä.

Ensimmäistä tekstiä lukiessani (http://arvoposti.blogspot.com/2007/04/arpa-on-heitetty.html) muistan, että kiitos kuuluu Teidän kaikkien lukijoiden lisäksi erityisesti myös Roskapostin (http://www.roskapostia.blogspot.com/) Akselille, jonka esimerkin antoi sysäyksen lähteä liikkeelle.

Lisäksi haluan kiittää teitä kaikkia, jotka olette jaksaneet Arvopostin sisältöä kommentoida (mm. Akseli, Kari ja Petja, sekä monet anonyymit). Uskokaa tai älkää, niin juuri kommentit ovat koko blogauksen suola. Sillä ei ole väliä, onko kommentti positiivinen vai negatiivinen. Molempia lukee mielellään. Kommentit antavat blogille elämän. Ilman niitä olet vain tuottanut sisältöä itsellesi. Kommentti kertoo, että blogi on vielä elossa.

Kiitos siis Teille kaikille!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olepa hyvä ;-)