tiistai 10. kesäkuuta 2008

Rapakaljaa





Päivän Kauppalehti uutisoi:

Kalastustarvikkeiden valmistaja Rapala tuo markkinoille erikoisoluen, "joka on tarkoitettu sammuttamaan kalastajien janon".

Uusi olutmerkki Lakemaid Beer on jo esitelty Yhdysvalloissa kuudessa osavaltiossa: Minnesotassa, Iowassa, Pohjois- ja Etelä-Dakotassa, Nebraskassa sekä Wisconsinissa.
Rapala sanoo, että olut on perinteinen amerikkalainen lager, jossa raikas, puhdas ja virkistävä maku.

Rapala aikoo laajentaa olutmarkkinoitaan ja tuoda uuden konseptin Eurooppaan. Yhtiö lahjoittaa osan tuotoistaan myydystä oluesta kansainväliselle urheilu- ja virkistyskalastusliitolle IGFA:lle. Varat lahjoitetaan virkistyskalastustutkimukseen ja makean veden suojeluun.


http://www.lakemaidbeer.com/

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Perinteinen amerikkalainen lager"...

Kuulostaa pelottavasti Budweiserilta, joka tunnetusti on "fuckin' close water". Voisin silti ostaa, mikäli mahdollisesta Suomen myynnistäkin kilahtaisi jokunen sentti kalakantojen vahvistamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoinkin voi pelastaa juomalla kalojen elinympäristöä...!!

Jaska Jokunen kirjoitti...

Kiitos Juki, kieltämättä mielenkiintoinen skenaario; pelastaa maailma (tai ainakin kalat) olutta juomalla :)

Toisaalta, niin kuin Kari antoi ymmärtää, ei maissiolutta kuitenkaan määräänsä enempää pysty juomaan. Mutta minkälainen krapula tästä Rapakaljasta mahtanee tulla? Yksi krapulan asteistahan tunnetusti on se, kun sisällä ei pysy edes Rapalan kolmihaarakoukku…