sunnuntai 29. huhtikuuta 2007

Matkaeväs

Näin vapun aluspäivinä ei kaupungilla kulkiessaan oikein voi välttyä vappulehtiään kaupustelevilta teekkareilta. Myös markkinointihenkilöt saavat oman osansa mainostilaa lehtykäisistänsä kauppaavista tekniikan ylioppilaista. Takavuosina käytiin erään teekkarin ja linja-autoaseman kahvion, nimeltään Matkaeväs, välillä kovaa vääntöä mahdollisesta mainoksesta.

Välillä jo kahvilan pitäjä myöntyikin, mutta samassa veti sitten taas puheensa takaisin. Ilmoituskauppaa oli hierottu jo jokunen viikko, kun ilmoitusmyyjä hermostui. Hän sanoi lopulta asiakkaalle, että ymmärtäisi kahvion pienen mainosbudjetin ja tarjoutui julkaisemaan mainoksen ihan ilmaiseksi ja bonuksena päälle hoitaisi vielä suunnittelun ja tuotannon ilmoitukselle. Kahvilanpitäjä suostui helpottuneena, saisihan hän lopulta rauhan mainostilan tyrkyttäjältä ja kaiken päälle vielä ilmaisen ilmoituksen.

Vappuna sitten lukijat huomasivat mainoksen kaikin puolin tyylikään visun, mutta ennen kaikkea osuvan copyn: ”Reissun päällä maistuu huonompikin ruoka – Matkaeväs

Teekkareista puheen ollen, kuinka monta tekniikan ylioppilasta tarvitaan vaihtamaan lamppu?

Vastaus: kymmenen!

Yksi pitää kiinni lampusta ja loput yhdeksän ryyppää niin, että huone alkaa pyöriä ympyrää…

Hauskaa Wappua!

Ei kommentteja: